Antena 3 CNN Politică Data Convenţiei Naţionale a PDL, validată în CNC. Mărimea delegaţiilor filialelor, în funcţie de scorul electoral

Data Convenţiei Naţionale a PDL, validată în CNC. Mărimea delegaţiilor filialelor, în funcţie de scorul electoral

Data Convenţiei Naţionale a PDL, validată în CNC. Mărimea delegaţiilor filialelor, în funcţie de scorul electoral
Sursa foto: Vasile Blaga
09 Apr 2010   •   13:28

Consiliul Naţional de Coordonare al PDL a adoptat, vineri, cu unanimitate de voturi, convocarea în data de 16 iulie a Convenţiei Naţionale a partidului. Norma de reprezentare a organizaţiilor judeţene va fi stabilită în funcţie de performanţa în ultimele patru runde de alegeri, la propunerea comisiei de organizare a Convenţiei şi cu aprobarea BPN.
Numărul delegaţilor la Convenţia Naţională a PDL este de 1.350, iar norma de reprezentare a organizaţiilor judeţene va fi
"Vor fi avute în vedere în principal rezultatele pe care fiecare organizaţie judeţeană le-a adus partidului la ultimele patru runde de alegeri", a ţinut să precizeze secretarul general al partidului, Vasile Blaga, referindu-se la modul în care organizaţiile judeţene vor fi reprezentate în cadrul Convenţiei Naţionale.
Birourile Permanente Judeţene uramează ca până pe data de 12 iulie, ora 23.00, să întocmească listele de delegaţi pentru Convenţie şi să le remită către cancelaria partidului.
Blaga a anunţat că alegerile din partid vor avea loc de jos în sus, pe baza unui calendar pe care Biroul Permanent Naţional îl va stabili în perioada următoare.
Consiliul Naţional de Coordonare al PDL a mai validat Comisia de organizare a Convenţiei, componenţa acesteia ţinând cont, potrivit lui Vasile Blaga, de performanţele primelor organizaţii ca şi scor electoral la alegeri.
Componenţa comisiei este următoarea: Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Roberta Anastase, Gheorghe Albu, Florin Popescu, Gheorghe Falcă, Mircea Hava, Constantin Ostaficiuc şi Sulfina Barbu.
A treia hotărâre adoptată de Consiliul Naţional de Coordonare cuprinde prevederea ca la lucrările primului CNC de după Convenţia Naţională, care va alege structura de conducere a partidului, să participe absolut toţi membrii desemnaţi la Convenţia Naţională.
Astfel, la Consiliul Naţional de Coordonare de pe data de 17 iulie, la ora 10.00, vor participa şi vor avea drept de vot toţi delegaţii prezenţi la Convenţia Naţională din 16 iulie.
Antena3.ro

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close