Antena 3 CNN Politică De ce renunţă europarlamentarul PNL Ramona Mănescu la un salariu de mii de euro pentru a fi şef la Transporturi

De ce renunţă europarlamentarul PNL Ramona Mănescu la un salariu de mii de euro pentru a fi şef la Transporturi

De ce renunţă europarlamentarul PNL Ramona Mănescu la un salariu de mii de euro pentru a fi şef la Transporturi
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    25 Aug 2013   •   20:15

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu este dispusă să renunţe la un salariu de mii de euro pentru unul mult mai mic, după ce a fost propusă la şefia Ministerului Transporturilor, a spus politicianul, duminică, la Antena 3.

Întrebată de ce ar pleca de la un salariu de mii de euro la unul mult mai mic, Mănescu a răspuns:

"Motivaţia este aceea pe care am avut-o şi în 2005, când mi s-a propus să fiu subsecretrar de stat în Guvernul Tăriceanu, când am plecat tot aşa de la un salariu mare la un salariu foarte mic", a explicat Ramona Mănescu, duminică la o Ediţie specială, de la Antena 3.

"Sunt soldatul conştiincios din rândurile PNL, eu sunt mai milităroasă de felul meu şi mi-aş dori ca şi în Ministerul Transporturilor să existe o atitudine de genul acesta", a adăugat europarlamentarul PNL.

Europarlamentarul Ramona Mănescu este, alături de Nini Săpunaru, nominalizarea pe care PNL o va înainta premierului Victor Ponta pentru funcţia de ministru al Transporturilor.

Citeşte şi Cine este Ramona Mănescu, propunerea PNL pentru funcţia de ministru al Transporturilor




×
Subiecte în articol: ramona manescu
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close