Antena 3 CNN Politică De la minister în staff de campanie: Elena Udrea, responsabilă de programul candidatului Băsescu

De la minister în staff de campanie: Elena Udrea, responsabilă de programul candidatului Băsescu

De la minister în staff de campanie: Elena Udrea, responsabilă de programul candidatului Băsescu
Sursa foto: Elena Udrea
23 Oct 2009   •   16:18

Candidat la preşedinţie, Traian Băsescu a împărţit vineri o parte din responsabilităţile de campanie colaboratorilor săi apropiaţi. Elena Udrea se va ocupa de partea de program în cadrul campaniei prezidenţiale a lui Traian Băsescu, Sever Voinescu va fi purtător de cuvânt, Sebastian Lăzăroiu preia frâiele departamentului de Analiză, iar Liviu Negoiţă va avea responsabilităţi politice. Şeful statului nu a exclus ca o parte din actualii miniştri PDL să fie coopptaţi în staff-ul său de campanie în cazul în care viitorul Guvernul Croitoru va fi validat de către Parlament.
Băsescu a declarat că are "un început" de staff de campanie, care va fi completat în zilele care urmează. Deocamdată Sever Voinescu va fi purtător de cuvânt, Elena Udrea se va ocupa de întocmirea programului, iar Liviu Negoiţă va avea, probabil, responsabilităţi politice.
"Îmi voi forma staff-ul de campanie în perioada următoare. Am un început de staff de campanie, însă PD are o echipă de campanie completă. În zilele următoare voi mai adăuga şi la echipa mea de campanie, funcţie de politicienii disponibili. Deocamdată Sever Voinescu va fi purtător de cuvânt, doamna Udrea va fi responsabilă de program şi, probabil, Liviu Negoiţă va avea responsabilităţi politice, dar trebuie să văd în cursul după amiezei", a spus Băsescu, la sediul său de campanie.
Şeful statului a mai anunţat că Sebastian Lăzăroiu, consilier prezidenţial, va intra în concediu pentru a intra în Departamentul de analiză.
Întrebat dacă foştii miniştri democrat-liberali se vor alătura echipei de campanie în cazul în care Cabinetul Croitoru va fi învestit de Parlament, Băsescu a răspuns afirmativ: "Categoric da! Sigur că da, că am nevoie de oameni politici. Să vedem câţi vor fi disponibili. Dacă nu, sunt destui tineri care să-i suplinească".
Antena3.ro

×
Parteneri
Alertă majoră. România ar putea rămâne cu doar 8 milioane de locuitori
x close