Antena 3 CNN Politică Declaraţie incredibilă făcută de un parlamentar USR: „Am mâncat sărăţele din gunoi”

Declaraţie incredibilă făcută de un parlamentar USR: „Am mâncat sărăţele din gunoi”

Declaraţie incredibilă făcută de un parlamentar USR: „Am mâncat sărăţele din gunoi”
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Feb 2017   •   19:22

Parlamentarul USR Adrian Dohotaru a făcut o declaraţie şocantă, în încercarea de a atrage atenţia asupra risipei alimentare.

Adrian Dohotaru, un activist de mediu din Cluj, ajuns deputat în urma alegerilor din decembrie 2016, spune că la ieşirea din plen a găsit în coş o pungă de sărăţele, pe jumătate plină, şi a mâncat din ea.

„În coşul de gunoi, era şi o pungă cu sărăţele pe jumătate plină. Am luat-o din coş şi am mâncat sărăţelele. Mi-am amintit că la Pata Rât aruncăm în proporţie de 50% deşeuri menajare care ar putea fi folosite prin compostare ca îngrăşământ pentru ferme, pentru grădini comunitare şi familiale pe care le avem deja sau le putem crea pe viitor (de exemplu, livada Palocsay unde USAMV are o porţiune semnificativă). Cred că prin mici exemple personale putem reduce risipa, chiar dacă soluţiile la risipă trebuie să fie mai sistemice, nicidecum strict individuale. Dar Parlamentul poate deveni un loc bun, ca simbol, pentru a transmite mesaje într-un mod simplu, decent, uneori în afara logicii conflictuale Putere vs. Opoziţie“, scrie acesta pe cluj.usr.ro.

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close