Antena 3 CNN Politică Delegaţii PSD, plictisiţi de discursuri, mustraţi de ?dirigintele? Năstase: Nu s-a dat recreaţie

Delegaţii PSD, plictisiţi de discursuri, mustraţi de ?dirigintele? Năstase: Nu s-a dat recreaţie

Delegaţii PSD, plictisiţi de discursuri, mustraţi de ?dirigintele? Năstase: Nu s-a dat recreaţie
Sursa foto: Adrian Nãstase
11 Mar 2010   •   17:34

Plictiseală maximă la lucrările Consiliului Naţional al PSD. Veniţi prin viscol din toate colţurile ţării pentru a dezbate ideologia, direcţiile de acţiun aviitoare ale PSD ca partid de opoziţie şi a alege noul lider al CN, social-democraţii din teritoriu au început să tragă chiulul din sala de şedinţă imediat după discursul ultrastângist al liderului PSD, Victor Ponta. Iritat că respectivii colegi de partid nu au catadicsit să asculte măcar discursurile celorlaţi vorbitori înscrişi la cuvânt, preşedintele Consiliului, Adrian Năstase a început să-i apostrofeze de la tribună pe cei cu dor de ducă. În van însă, social-democraţii fiind mai interesaţi să mâncânce ceva la bufetul parlamentului decât de viziunile şi ideologiile exprimate de către colegii lor de partid. De altfel, Năstase s-a văzut silit să-şi scurteze propria expunere pentru a nu prelungi lucrările şi a călca pe bătături răbdarea delegaţilor veniţi de departe, mai îngrijoraţi de consecinţele în trafic ale noului cod galben de ninsoare decât de treburile politice.
Discursul foarte lung al preşedintelui PSD , Victor Ponta a fost ascultat cu stoicism de membrii Consiliului. Imediat după ce Ponta şi-a finalizat cuvântarea, social-democraţii au început să se scurgă spre uşile de ieşire spre exasperarea lui Năstase. Acesta nu a ezitat să-i dojenească pe cei care dădeau semne de nerăbdare.
"Am o rugăminte, nu s-a dat recreaţie!", a făcut pe dirigintele Năstase, adresându-se mai multor membri ai CN care s-au ridicat să părăsească sala în momentul în care liderul PSD Argeş, Constantin Nicolescu lua cuvântul.

Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close