Antena 3 CNN Politică Demisie din ALDE pe fondul protestelor anti-guvernamentale

Demisie din ALDE pe fondul protestelor anti-guvernamentale

Demisie din ALDE pe fondul protestelor anti-guvernamentale
Sursa foto: Foto: Facebook
06 Feb 2017   •   15:03

Încă o demisie pe fondul protestelor anti-guvernamentale din ultimele zile. Este vorba de omul de afaceri din Ploiești Cătălin Beciu, care a decis să-și dea demisia din ALDE.

„Încă ceva… Ca să nu mai fie discuții, până la protest îmi voi depune demisia din partid. Adică, acum”, a transmis Beciu luni pe Facebook.

Politicianul a intrat recent în atenția presei la sfârșitul lunii ianuarie, după ce a scris pe Facebook o postare virulentă la adresa celor care ieșiseră să protesteze împotriva proiectului de ordonanță de urgență (OUG) vizând grațierea.

„Ieri a avut loc prima manifestație nazistă, din ultimii şaptezeci de ani, în România. Au iesit nişte cretini care vor tortură în locul privării de libertate şi lagăre de exterminare în locul închisorii. Mai vor şi încălcarea Constituției, care garantează dreptul la demnitate şi la tratament uman. Animalelor, mi-e scârbă de voi. De toți ăia care ați fost pe stradă, aseară. Atât de scârbă încât aş ieşi împotriva voastră, tot acolo, în stradă. Doar că vreau să fiu sigur că pot să respect Constituția, care vă garantează dreptul la viață… Astăzi, nu sunt sigur. Fac spume când văd nazişti. Multe spume. Jos Koveşi, Iohannis, Mungiu Micțiunedi si, în general, jos cretinii şi naziştii! Editez: A, ştiu că limbajul nu-i politic. Şi? Sunt om de afaceri”, a scris afaceristul.

×
Subiecte în articol: demisie om de afaceri
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close