Antena 3 CNN Politică Deputaţii îşi cumpără flori exotice. Au lansat oferta, dar nu se cunoaşte suma

Deputaţii îşi cumpără flori exotice. Au lansat oferta, dar nu se cunoaşte suma

Deputaţii îşi cumpără flori exotice. Au lansat oferta, dar nu se cunoaşte suma
Sursa foto: Foto: flowers-kid.com
de M.Z.    |    16 Ian 2015   •   13:58

Ananas, crini asiatici, cinci tipuri de orhidee, bambus, dar şi tuberoze, trandafiri sau zambile, sunt doar câteva dintre sortimentele de flori pe care vrea să le cumpere Camera Deputaţilor în 2015.

Deputaţii mai cumpără şi specii de verdeaţă care să completeze buchetele şi aranjamentele florale. Oferta a fost deja lansată, însă suma este necunoscută. 

 
În total, Camera Deputaţilor a comandat 43 de specii de flori, cele mai multe exotice şi de care nici nu aţi auzit. Heliconia, Liatris, Solidago, Brunia, Craspedia, iar enumerarea poate continua pentru cel puţin 30 dintre specii.

Acestora li se adaugă banalele lalele, zambile sau trandafiri, trecute şi ele, totuşi, pe lista de achiziţii. Iar ca florile să fie puse şi mai bine în valoare, pe măsura instituţiei, vor fi însoţite de verdeaţa decorativă. Nu o specie sau două, ci zece. Bineînţeles că tot cele exotice primează. Eucaliptul, palmierii pitici sau asiatica Aspidistra. Iar pretenţiile nu se opresc aici.

Deputaţii vor ca, în caz de urgenţă, florile să le fie livrate în orice loc din Bucureşti în cel mult trei ore şi indiferent de zi. Cu toate acestea, nici nu se gândesc să plătească în plus. Vor ca preţul să fie acelaşi ca pentru orice comandă normală.

Şi ca să se asigure că florile ajung la ei, cer ca firma câştigătoare să le pună la dispoziţie un om care să le răspundă la telefon de la prima oră a dimineţii şi până aproape de miezul nopţii.

×
Subiecte în articol: flori Camera Deputatilor
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close