Antena 3 CNN Politică Deranjată de mediatizarea cazului Constanţa, Elena Udrea cere demisia membrilor CNA

Deranjată de mediatizarea cazului Constanţa, Elena Udrea cere demisia membrilor CNA

Deranjată de mediatizarea cazului Constanţa, Elena Udrea cere demisia membrilor CNA
17 Iul 2008   •   12:26

După ce în ultimele zile presa a comentat războiul intern din PDL Constanţa, unde Elena Udrea a fost detaşată de la Bucureşti să facă ordine, aceasta s-a supărat pe modul în care jurnaliştii au prezentat acest caz. Astfel, ea scrie pe blogul personal că "bătălia pentru rating dintre Antena 3 şi Realitatea are ca efect tabloidizarea unor televiziuni care au fost create în intenţia de a reprezenta un segment serios al spaţiului public."

Concret, Elena Udrea s-a arătat deranjată de faptul că ştirile despre situaţia de la organizaţia PDL Constanţa au fost ilustrate cu fotografii de tip paparazzi, în care ea apărea în costum de baie. Ca urmare a acestei situaţii, Udrea le solicită membrilor CNA să-şi dea demisia.

"Oameni buni, chiar nu se mai respectă nicio regulă? Fiecare poate spune pe post ce vrea, se pot face toate manipulările opiniei publice, prin cele mai evidente şi mai perfide mijloace, fără să se ia nicio măsură? Dacă membrii CNA nu pot face faţă misiunii lor, să-şi dea demisia!", scrie Elena Udrea pe blog.

Cât priveşte situaţia din PDL Constanţa, Elena Udrea se declară mulţumită de excluderea din partid al lui Dănuţ Moisoiu, pe care îl consideră omul PSD şi al lui Radu Mazăre. De asemenea, ea spune că nu există înregistrat la sediul partidului niciun memoriu care să fie însoţit de 1.553 de semnături. Cu alte cuvinte, Udrea e ferm convinsă că nimeni din partid nu îi contestă autoritatea, în cazul de faţă fiind vorba doar de un atac venit din partea oamenilor lui Radu Mazăre.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul taie 50% din sporurile bugetarilor care nu atrag bani europeni
x close