x close

Descoperiți. De ce s-a răzgândit Tăriceanu și nu mai candidează la alegerile prezidențiale

de S.T.    |    08 Iun 2019   •   23:41
Descoperiți. De ce s-a răzgândit Tăriceanu și nu mai candidează la alegerile prezidențiale 534 Foto: Calin Popescu Tariceanu/ Facebook Exclusiv

Renate Weber a vorbit sâmbătă seară, la emisiunea „Descoperiți cu Andreea Sava” despre decizia lui Tăriceanu de a renunța să candideze la alegerile prezidenţiale.

„E o declarație care trebuie luată în contextul în care a fost făcută, un context care nu este deloc ușor.

Tăriceanu a spus doar că în acest moment nu se mai gândește la o candidatură. Poate că până mai spre toamnă lucrurile se vor așeza(...). Când ALDE nu a reușit să facă pragul pentru europarlamentare, cred că e un șoc suficient de mare. Trebuie să reconstruim. Trebuie să ne pregătim pentru alegerile care urmează.

Eu sper ca domnul Tăriceanu să se răzgândească în privința acestei candidaturi, dar până la urmă partidul nu cred că poate să impună ce este bine pentru partid”, a spus Renate Weber.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că, în acest moment, candidatura sa la alegerile prezidenţiale „nu intră în discuţie”, adăugând că nu este o opţiune pe care să o analizeze în momentul de faţă.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati