Antena 3 CNN Politică "Deveniți tot mai evident adevăratul premier al României". Ce PNL-ist îl vede pe Dragnea în fotoliul de la Guvern

"Deveniți tot mai evident adevăratul premier al României". Ce PNL-ist îl vede pe Dragnea în fotoliul de la Guvern

"Deveniți tot mai evident adevăratul premier al României". Ce PNL-ist îl vede pe Dragnea în fotoliul de la Guvern
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    31 Iul 2015   •   14:28

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi îi cere președintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, să susțină din calitatea sa de șef al majorității parlamentare dezbaterea și adoptarea votului prin corespondență în sesiune extraordinară.

 
"În primele zile de la preluarea conducerii partidului v-ați fixat o serie de obiective ambițioase de reformare a PSD. Cel puțin până la o decizie definitivă a Justiției în cazul dvs, cred că este corect să vă bucurați de prezumția de bună-credință. 
 
În plus, întrucât sunteți șeful PSD, al majorității parlamentare și deveniți tot mai evident adevăratul premier al României, cred că prima probă a dorinței de reformare trebuie să fie reevaluarea atitudinii dvs. față de românii din diaspora. Vă invit deci, pe această cale, să susțineți dezbaterea și adoptarea proiectului legislativ privind votul prin corespondență în sesiune extraordinară, odată cu dezbaterile pe Codul fiscal", se arată în scrisoarea deschisă adresată de Raețchi lui Dragnea, informează Agerpres.
 
Ovidiu Raețchi și-a exprimat convingerea că adoptarea rapidă a votului prin corespondență, în condițiile în care peste un an sunt alegeri parlamentare, va fi considerată "vitală" de PSD.
 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close