Disperare maximă: Băsescu îl face "OFIŢER ACOPERIT" pe Ponta. "De ce a tăinuit până acum?"

de M.Z.    |    13 Oct 2014   •   23:36
Disperare maximă: Băsescu îl face "OFIŢER ACOPERIT" pe Ponta. "De ce a tăinuit până acum?" Foto: Intact Images/EPA

Traian Băsescu a spus, luni seara, că Victor Ponta ar fi fost ofiţer acoperit SIE între 1997 şi 2001.

"Victor Ponta trebuie să recunoască că în perioada 1997-2001 a fost ofiţer acoperit al SIE, ceea ce arată şi saltul lui, propulsarea lui de la Parchetul de la judecătoria de sector direct în Parchetul General. Este o realitate pe care eu sunt gata să o demonstrez", a spus preşedintele Traian Băsescu, luni seara, la Realitatea TV.

 
Iată, mai jos, o hotărâre de guvern din timpul lui Adrian Năstase, despre care vorbeşte preşedintele Traian Băsescu.
 
Totuşi, în cazul în care afirmaţia preşedintelui este adevărată, Traian Băsescu ştie demult acest lucru, şi, cu toate acestea, l-a numit de două ori premier pe Victor Ponta.


Invitat la emisiunea Sinteza zilei, candidatul independent la prezidenţiale Gheorghe Funar a întrebat retoric "de ce a tăinuit până acum?", referindu-se la preşedinte.


Ciuvică: Băsescu n-a citit nimic din dosare, i le dădea moderatorului

Preşedintele GIP a apreciat că şeful statului a fost "mai penibil" ca Robert Turcescu şi a subliniat faptul că Traian Băsescu nu a citit nimic, în sprijinul afirmaţiilor sale, din dosarele pe care le avea la el.
 
"Deocamdată l-am vazut pe domnul Băsescu mult mai penibil decât Turcescu. 
 
Traian Băsescu nu a citit niciun cuvinţel din dosarele pe care le avea la el. I le dădea moderatorului pe care îl punea să citească după hârtii", a spus Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice (GIP), luni seară, la Antena 3.

Parteneri
x close