Antena 3 CNN Politică Doi parlamentari excluşi din PNL şi PSD, migratori la PDL

Doi parlamentari excluşi din PNL şi PSD, migratori la PDL

Doi parlamentari excluşi din PNL şi PSD, migratori la PDL
Sursa foto: Camera Deputaþilor
19 Oct 2009   •   17:42

În legislativ migrarile de la un grup parlamentar la altul sunt la ordinea zilei. Proaspăt excluşi din PSD şi PNL pentru chiul nemotivat la votul moţiunii de cenzură, deputaţii Dan Păsat şi Marin Bobeş au anunţat luni, în plenul Camerei Deputaţilor, afilierea la grupul parlamentar al PDL. Un alt deputat liberal, Ion Tăbugan, sancţionat în aceeaşi manieră a preferat să rămâmă independent , el precizând că va vota în continuare alături de PNL.
Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat luni că Delegaţia Permanentă a decis excluderea din partid a deputaţilor Ion Tăbugan, Dan Bordeianu şi Dan Păsat, precum şi a senatorilor Ovidius Mărcuţianu şi Cezar Măgureanu.
"La votul moţiunii de cenzură, deşi PNL a hotărât că toţi parlamentarii care vor absenta de la moţiunea de cenzură se vor considera în afara partidului, doi senatori şi trei deputaţi ai PNL au absentat de la votul moţiunii de cenzură. Astăzi, Delegaţia Permanentă a hotărât prin vot secret cu o majoritate extrem de confortabilă, excluderea din partid a senatorilor Ovidius Mărcuţianu şi Cezar Măgureanu, precum şi a deputaţilor Ion Tăbugan, Dan Bordeianu şi Dan Păsat", a explicat Orban gestul conducerii PNL.

Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close