Antena 3 CNN Politică Dorel Căprar, ales în fruntea organzației PSD Arad

Dorel Căprar, ales în fruntea organzației PSD Arad

Parlamentarul Dorel Căprar a fost ales președintele organizației PSD Arad. 

Dorel Căprar, ales în fruntea organzației PSD Arad
07 Feb 2020   •   21:34

Alegerea lui Dorel Căprar a venit în plin scandal intern, la Arad, între Dorel Căprar și Mihai Fifor. La conferința județeană de pe 7 februarie s-a înscris un singur candidat pentru funcția de președinte al PSD Arad. Rezultatul votului a fost: 75 de voturi pentru și 5 împotrivă pentru Dorel Căprar.

"Așa cum am mai spus, Conferința Extraordinară de alegeri din cadrul organizației PSD Arad se desfășoară în spiritul și litera statutului PSD, fiind stabilită de către Comitetul Executiv Național și cel Județean al PSD Arad, cu votul unei majorități covârșitoare, de necontestat.

În cadrul acestei conferințe județene perfect statutare, vom alege nu doar președintele, ci și echipa de conducere și echipa de campanie, iar împreună începem lupta pentru a câștiga cât mai multe primării, inclusiv cea a Aradului, cât mai multe consilii locale și, bineînțeles, consiliul județean. Împreună cu noua echipă, cu președinții de organizații din județ, cu primari, viceprimari, consilieri județeni și locali, vom fi pregătiți inclusiv pentru eventuale alegeri anticipate", a spunea Dorel Căprar, înaintea conferinţei judeţene.

×
Subiecte în articol: dorel caprar
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close