Antena 3 CNN Politică Dragnea, despre declarația ministrului Mișa: A început cu stângul

Dragnea, despre declarația ministrului Mișa: A început cu stângul

Dragnea, despre declarația ministrului Mișa: A început cu stângul
de M.Z.    |    29 Iun 2017   •   19:05

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus joi, că noul ministru de Finanțe, Ionuț Mișa, a început cu stângul, după declarații privind o posibilă desființare a Pilonului II de pensii.

”A început cu stângul, sper ca de acum încolo să înceapă cu dreptul. (...) Neavând obișnuința să vorbească au atât de mulți oameni ca dvs, care pun întrebări, o fi răspuns la altă întrebare”, a replicat președintele PSD, Liviu Dragnea, joi.

Declarația lui a fost comentată joi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Noul ministru de Finanțe, Ionuț Mișa, a revenit joi asupra declarației sale potrivit căreia Pilonul II de pensii va fi desființat. "Îmi cer scuze pentru declarația despre desființarea Pilonului II de pensii, a fost o eroare, nu se desființează", a spus Mișa, care a refuzat să facă alte declarații.

''În legătură cu informaţiile apărute în presă potrivit cărora aş fi declarat că Guvernul are în intenţie desfiinţarea pilonului II de pensii, fac următoarele precizări: Nu am declarat că voi susţine desfiinţarea pilonului II de pensii. Nici nu am în intenţie să fac acest lucru. Nu există în programul de guvernare această măsură. Am răspuns unei întrebări, care probabil a fost interpretată greşit, în legătură cu posibilitatea naţionalizării pilonului II de pensii. Precizez încă o dată - nici nu desfiinţăm pilonul II de pensii, nici nu îl naţionalizăm'', punctează Mişa, într-un comunicat transmis joi.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close