Antena 3 CNN Politică Dragoș David a demisionat din PNL. „Îi rog pe toți colegii mei să facă același lucru”

Dragoș David a demisionat din PNL. „Îi rog pe toți colegii mei să facă același lucru”

Dragoș David a demisionat din PNL. „Îi rog pe toți colegii mei să facă același lucru”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    09 Feb 2017   •   16:18

Dragoş David, prim-vicepreşedinte al PNL Braşov, a anunţat joi, în conferinţa de presă a filialei, că demisionează „pentru a provoca alegeri interne în partid”, el îndemnându-i şi pe colegii din Comitetele Executive Judeţene din ţară să facă la fel.

„Este o decizie statutară, o decizie care este în conformitate cu statutul PNL de a avea grijă de istoria acestui partid, este o decizie care vreau să aducă un lucru bun pe termen scurt, mediu şi lung. Demisia mea vine tocmai pentru a crea un imbold organizaţiilor judeţene din toată ţara, dar şi la nivelul naţional al formaţiunii pentru a demara alegerile la nivelul PNL, de jos în sus. PNL are nevoie azi de o revigorare, de o reintrare pe un făgaş politic normal, nu să stăm în umbra străzii sau în umbra altcuiva”, a punctat Dragoş David.

El a adăugat că demisia sa nu vrea să arate altceva decât faptul că este nevoie de o repoziţionare rapidă pe scena politică românească, de oameni noi, este nevoie de ceea ce strada cere până la urmă, în politica românească, iar PNL să mai conteze în lupta politică din România până nu este prea târziu.

„Am ajuns azi în România să vedem că la putere este strada şi opoziţia PSD, în loc să avem partid de opoziţie puternic. Îi rog pe toţi colegii mei din Comitetul Judeţean Executiv să facă acelaşi lucru tocmai pentru a provoca alegerile de jos în sus, rugăminte adresată şi colegilor din celelalte judeţe pentru a face la fel, pentru că altfel vom sta în umbra PNL-ului istoric şi în umbra oricărei activităţi politice la nivelul României. Avem nevoie de o credibilitate, de o validare a membrilor, şi cred că este cel mai important lucru azi pentru PNL. Este convingerea mea şi o rugăminte către toţi colegii care fac parte din Comitetele Executive Judeţene şi pentru cei care fac parte din Biroul Politic Naţional”, a subliniat prim-vicepreşedintele PNL Braşov.

×
Subiecte în articol: PNL demisie
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close