x close

"E cea mai mare lovitură dată credibilităţii justiţiei". Ponta, despre ameninţările lui Băsescu la adresa lui Firea

de M.Z.    |    15 Apr 2014   •   15:58

Premierul Victor Ponta a apreciat, marţi, că ameninţările preşedintelui Traian Băsescu la adresa parlamentarului Gabriela Firea reprezintă cea mai mare lovitură dată credibilităţii justiţiei din România.

 
"(Prin declaraţiile sale - n.r.) a dat impresia că Traian Băsescu e cel care controlează justiţia, şi eu nu cred că este aşa. 
 
E cea mai mare lovitură dată credibilităţii justiţiei din România, şi asta poate să treacă numai sancţionând în justiţie pe cel care a încălcat legea", a spus premierul Ponta.

Ameninţările preşedintelui Traian Băsescu la adresa unui parlamentar al României
 nu vor rămâne fără ecou. Plângerea penală împotriva şefului statului va fi depusă astăzi. Documentul va fi semnat de mai mulţi aleşi ai puterii şi de parlamentari ai altor partide.

Scandalul şantajului Băsescu-Firea ia amploare. Preşedintele îi spune lui Pandele ce DOSAR îl aşteaptă

Precizarea Administraţiei prezidenţiale vine după ce, preşedintele Traian Băsescu a afirmat, duminică seară, la Realitatea TV, că senatorul Gabriela Firea "mai bine să se uite pe moşia soţului ei unde este primar, că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu-i atentă. (...) Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a declarat Băsescu.

Plângere penală pe numele lui Băsescu, după "atacul mafiot" la Firea. Preşedintele va merge la închisoare

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

Citeşte mai multe despre:

Victor Ponta Traian Basescu Gabriela Firea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati