Antena 3 Politică "Eficienţă maximă" în Plen: deputaţii au dezbătut 54 de acte normative în 40 de minute

"Eficienţă maximă" în Plen: deputaţii au dezbătut 54 de acte normative în 40 de minute

21 Feb 2008   •   11:58
"Eficienţă maximă" în Plen: deputaţii au dezbătut 54 de acte normative în 40 de minute

Deputaţii au dezbătut, joi, într-o şedinţă care nu a durat mai mult de 40 de minute, 54 de acte normative, dintre care doar patru au fost retrimise la comisiile de specialitate. "Vedeta" acestei "şedinţe maraton" a fost preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, care, fiind cunoscut pentru rapiditatea cu care vorbeşte atunci când conduce şedinţele de plen, a reuşit să finalizeze punctele înscrise pe ordinea de zi în mai puţin de o oră.

La finalul plenului, Bogdan Olteanu a explicat că şedinţa a fost dedicată respingerilor unor proiecte de legi, dar a susţinut că nu i-a fost deloc uşor să vorbească atât de mult. Întrebat dacă nu a avut impresia că vorbeşte singur, Olteanu a spus că a avut în spatele său consensul liderilor de grupuri. Deputaţii au retrimis la Comisiile pentru Apărare şi Învăţământ proiectul de lege privind transformarea cazărmilor dezafectate ale Ministerului Apărării în cămine studenţeşti, cu termen de redepunere a raportului de o lună de zile. La şedinţa de joi au fost prezenţi aproximativ 50 de deputaţi.

Rompres

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close