Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: Alexandru Moghioroş "a fost implicat în Revoluţia de la '48" (VIDEO)

Elena Udrea: Alexandru Moghioroş "a fost implicat în Revoluţia de la '48" (VIDEO)

Elena Udrea: Alexandru Moghioroş "a fost implicat în Revoluţia de la '48" (VIDEO)
10 Noi 2008   •   22:44

Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, s-a deplasat la sediul Cotidianul pentru a acorda un interviu cu privire la candidatura sa pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul 25 din Drumul Taberei.
În timpul acestui interviu, Udrea a vrut să clarifice un amănunt în legătură cu Parcul Drumul Taberei (fost Moghioroş), unde a avut loc un scandal între ea şi Luminiţa Anghel. Cu această ocazie, Udrea a fost întrebată dacă are idee cine a fost Moghioroş.
Surprinsă de întrebare, deomocrat-liberala a răpuns că Alexandru Moghioroş "a fost implicat în Revoluţia de la '48". Jurnalistul Adrian Ursu a corectat-o, explicându-i că Moghioroş a fost un "lider comunist ilegalist" din 1948.
În acelaşi interviu, Elena Udrea a mai declarat că nu ar susţine niciodată pe cineva care, în actualul Parlament, a dovedit că este împotriva cetăţenilor şi a votat suspendarea preşedintelui.
Înregistrarea parţială a interviului a fost prezentată în ediţia de luni a emisiunii Sinteza Zilei:

Născut în 1911, în regiunea Oradea, Alexandru Moghioroş a fost un lider comunist român, devenit membru al Partidului Comunist din România în anul 1929. După 1948, acesta a devenit membru în Biroul Politic al Comitetului Central al PCR. În 1953, Moghioroş a fost desemnat şeful comisiei de partid care s-a ocupat de cercetările efectuate în cazul Anei Pauker.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea PD-L
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close