Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, criticată de Ioan Oltean: Votarea Elenei Băsescu pentru PE, o greşeală politică

Elena Udrea, criticată de Ioan Oltean: Votarea Elenei Băsescu pentru PE, o greşeală politică

Elena Udrea, criticată de Ioan Oltean: Votarea Elenei Băsescu pentru PE, o greşeală politică
Sursa foto: Elena Udrea
07 Mai 2009   •   16:28

Elena Udrea a făcut "o greşeală politică" prin anunţarea intenţiei de a o vota pe Elena Băsescu la alegerile europarlamentare, a susţinut joi vicepreşedintele Ioan Oltean. Este pentru prima oară când un coleg de partid critică public intenţia ministrului democrat-liberal de a vota pentru un candidat independent şi nu pentru cei ai propriei formaţiuni.
Ioan Oltean a declarat că democrat-liberalii nu vor îndemna lumea să o voteze pe Elena Băsescu, nici în judeţul Bistriţa-Năsăud, nici în ţară, ci pe candidaţii formaţiunii din care fac parte.
"Cei care o vor simpatiza pe Elena Băsescu o vor vota, dar membrii PDL vor vota candidaţii PDL pentru Parlamentul European. Dacă Elena Băsescu va dori să vină în campanie în judeţul Bistriţa-Năsăud, o putem ajuta logistic cu săli, locuri de întâlniri, dar în ceea ce priveşte îndemnul electoral, acesta va fi pentru candidaţii PDL, fără niciun fel de reţinere", a spus Oltean.
Liderul PDL a criticat şi declaraţia Elenei Udrea care afirmase că îşi va da votul Elenei Băsescu la alegerile pentru PE. "Mi s-a părut nepotrivită, o greşeală politică", a afirmat Oltean.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu Elena Udrea
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close