Antena 3 CNN Politică Elena Udrea despre greşeala din sesizarea ministerului: ?Se mai întâmplă şi greşeli de ortografie?

Elena Udrea despre greşeala din sesizarea ministerului: ?Se mai întâmplă şi greşeli de ortografie?

Elena Udrea despre greşeala din sesizarea ministerului: ?Se mai întâmplă şi greşeli de ortografie?
Sursa foto: Elena Udrea
27 Aug 2009   •   14:42

Elena Udrea a făcut joi o serie de precizări referitor la refuzul său şi al angajaţilor Ministerului Turismului de a participa la discuţiile Comisiei parlamentare de anchetă a activităţii ministrului, dar a explicat şi cum de numele preşedintelui comisiei a fost scris ?Ludovic Organ?, în documente oficiale. ?Se mai întâmplă şi greşeli de ortografie?, a spus Udrea.

Ea a ţinut să contrazică acuzaţiile conform cărora Ministerul nu a prezentat Comisiei documentele necesare anchetei. Udrea susţine că ministerul a făcut mai mult decât atât prin expunerea publică a documentelor, atât la Palatul Parlamentului cât şi pe site-ul Ministerului.

În plus, Elena Udrea susţine că Comisia de anchetă şi-a depăşit atribuţiile pe care le are conform legii răspunderii ministeriale. Referitor la refuzul angajaţilor din Ministerul Turismului de a participa la sedinţele comisiei, Elena Udrea a ţinut să precizeze că aceasta a fost decizia fiecărui angajat în parte.

ELENA UDREA: COMISIA, UN "ORGAN" DE REPRESIUNE


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close