Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, indignată de necazul lui Traian Băsescu: "Primul partid din România împotriva căruia Parchetul!!! face contestație”

Elena Udrea, indignată de necazul lui Traian Băsescu: "Primul partid din România împotriva căruia Parchetul!!! face contestație”

Elena Udrea, indignată de necazul lui Traian Băsescu: "Primul partid din România împotriva căruia Parchetul!!! face contestație”
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Mar 2016   •   16:51

Deputatul Elena Udrea consideră că decizia Curții de Apel București de respingere a cererii de înregistrare a formațiunii Mișcarea Populară în registrul partidelor politice ar fi determinată de "frica de Traian Băsescu".

"Primul partid din România împotriva căruia Parchetul!!! face contestație la decizia Tribunalului de înregistrare!!!???, și doar Parchetul, nimeni altcineva!!! Mișcarea Populară!!! Iar instanța de judecată, CAB, după ce inițial un judecător din complet a spus da, unul ba, completul de divergență a decis în favoarea Parchetului!!! Chiar așa frică vă este de Traian Băsescu??? Incredibil!!!", a scris, vineri, Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Curtea de Apel București a respins, vineri, cererea depusă de fostul președinte Traian Băsescu de înregistrare a formațiunii Mișcarea Populară în registrul partidelor politice.

Inițial, Tribunalul București a acceptat, în decembrie 2015, cererea depusă de Traian Băsescu privind acordarea personalității juridice și înregistrarea formațiunii Mișcarea Populară în registrul partidelor politice, însă Curtea de Apel București a admis, vineri, apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, respingând astfel înregistrarea partidului.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close