Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, ministrul Turismului în cabinetul Boc. Se va întâlni cu preşedintele Norvegiei? (FOTO)

Elena Udrea, ministrul Turismului în cabinetul Boc. Se va întâlni cu preşedintele Norvegiei? (FOTO)

Elena Udrea, ministrul Turismului în cabinetul Boc. Se va întâlni cu preşedintele Norvegiei? (FOTO)
18 Dec 2008   •   13:41

Noul Ministru al Turismului din cabinetul Boc va fi cu siguranţă o prezenţă electrizantă la fiecare şedinţă de Guvern. Elena Udrea a obişnuit publicul cu apariţii decupate din revistele pentru femei. După validarea listei cu miniştri a PDL, ea are toate şansele să se ocupe de turismul din România, minister care nu exista în vechiul guvern, fiind creat, se pare, special pentru doamna Udrea.
Elena Udrea a studiat Dreptul, în cadrul Universităţii Dimitrie Cantemir şi a devenit avocat. În prezent, are propriul ei cabinet de avocatură. În politică s-a implicat mai întâi în calitate de consilier în CGMB, în iunie 2004 şi apoi ca Şef al Cancelariei Administraţiei Prezidenţiale. A fost foarte apropiată de preşedintele Traian Băsescu, despre care declara că ?am apreciat stilul deschis al domnului Băsescu, tenacitatea sa şi capacitatea de a mobiliza oamenii, domnia sa fiind persoana de la care am învăţat cel mai mult în materie de politică.?
?Consider că momentele neplăcute din cariera mea de persoană publică m-au întărit şi că am învăţat din ele.? spune viitorul ministru pe site-ul său de internet.
De altfel, Udrea a devenit cunoscută datorită unui astfel de moment jenant. Aceasta a fost întrebată cum apreciază ştirea conform careia "preşedintele" Norvegiei va propune organizarea unui referendum care să urmareasca retragerea acestei ţări din UE, dacă România şi Bulgaria vor deveni membre ale Uniunii. Udrea a declarat că situaţia prezentată nu o îngrijorează, fiind convinsă că, până la momentul integrării, astfel de probleme vor fi soluţionate. Răspunsul corect era însă că ştirea este falsă, deoarece Norvegia nu este membră UE şi nu are preşedinte, fiind monarhie constituţională. Şeful statului este, din ianuarie 1991, regele Harald al V-lea.
Udrea a obţinut în urma alegerilor din 30 noiembrie un mandat de deputat în colegiul 6 din Capitală.
Sursa Foto: www.elenaudrea.ro
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Udrea ministrul turismului
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close