Antena 3 CNN Politică Elena Udrea vs. Divertis. Lucian Avramescu: ?Politicienii se opăresc la pamfleturi?

Elena Udrea vs. Divertis. Lucian Avramescu: ?Politicienii se opăresc la pamfleturi?

Elena Udrea vs. Divertis. Lucian Avramescu: ?Politicienii se opăresc la pamfleturi?
12 Mar 2008   •   20:23
Politicienii se cam ?opăresc? la pamfleturi, e de părere poetul Lucian Avramescu, invitat la Ştirea Zilei, împreună cu profesorul George Pruteanu. Cei doi au dezbătut decizia Elenei Udrea de a da în judecată grupul Divertis pentru că a pus-o într-o lumină proastă în emisiunea Animat Planet.

Caricatura ce a declanşat scandalul îi prezintă pe Băsescu în rol de Adam şi pe Elena Udrea în rol de Eva. Lucian Avramescu nu găseşte vreun motiv serios pentru care cei doi ar fi trebuit să fie deranjaţi, mai ales că postura primului om pe lume îl onorează pe preşedinte, ?din moment ce are un orgoliu nemăsurat?.

Pe de altă parte, George Pruteanu consideră că desenul animat are un punct de plecare real, deoarece nu mai e un secret pentru nimeni relaţia ?strânsă? dintre preşedinte şi fostul său consilier de sex feminin.

?Dacă s-a întâmplat mai mult între ei, asta nu o putem şti?, a clarificat Pruteanu.

Pruteanu nu îi contestă inteligenţa doamnei Udrea, punând reacţia acesteia pe seama sensibilităţii feminine.

?Nu neg că este inteligentă şi că îşi va da seama că se face de râs dacă intentează un proces celor de la Divertis?, a precizat George Pruteanu.

Contactat telefonic de Antena 3, Marian Vanghelie, preşedintele filialei PSD Bucureşti, susţine că Elena Udrea s-a arătat supăratul de pamfletul grupului Divertis ?din spirit de solidaritate cu Băsescu?.

?Dacă nu era presa, nu cred că Elena Udrea ar fi devenit o persoană publică atât de repede?, a concluzionat Vanghelie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close