Antena 3 CNN Politică Emanuel Ungureanu: "Voi denunţa la DNA un primar care a tocat peste 1 milion de euro, într-o singură lună, pe lucrări făcute la suprapreț"

Emanuel Ungureanu: "Voi denunţa la DNA un primar care a tocat peste 1 milion de euro, într-o singură lună, pe lucrări făcute la suprapreț"

Emanuel Ungureanu a comentat negocierile dintre liderii PNL şi PSD, care azi au declarat că au ajuns la o dată limită pentru formarea Guvernului. „Ei cu ei, noi cu noi, câți am mai rămas", spune deputatul USR care a anunţat că va denunța la DNA un primar care ar fi cheltuit peste 1 milion de euro pe lucrări la suprapreț.

Emanuel Ungureanu: "Voi denunţa la DNA un primar care a tocat peste 1 milion de euro, într-o singură lună, pe lucrări făcute la suprapreț"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    19 Noi 2021   •   00:01

Criza politică pare că se apropie de final. Liderii PNL şi PSD au convenit asupra unor măsuri sociale şi economice care vor fi aplicate prin programul de guvernare. Mai mult, săptămâna viitoare, România va avea un guvern cu puteri depline.

În lumina acestor negocieri, Emanuel Ungureanu a apreciat că prin această coaliţie "începe cel mai mare jaf din istoria României", demers în care îl consideră vinovat pe preşedintele Klaus Iohannis, care a susţinut ideea unui dialog constructiv între cele două partide.

„Gata. S-au luat. Iohannis i-a declarat Hoț și Hoție. Începe cel mai mare JAF din istoria României! Iohannis a nășit această căsătorie din interese de tip mafiot. Iohannis este capul acestei mafii, il capo di tutti capi", a scris Emanuel Ungureanu pe pagina sa de socializare.

 „Voi denunţa la DNA un primar care a tocat peste 1 milion de euro într-o singură lună pe lucrări făcute la suprapreț"

Mai mult, deputatul a precizat că va lupta împotriva acestei coaliţii cu toată energia. Primul pas va fi un denunț la DNA care vizează un primar din Buzău.

„Eu voi lupta împotriva acestei mafii, cu toată energia. Marți, voi denunța la DNA un primar din Buzău care a tocat peste 1 milion de euro într-o singură lună pe lucrări făcute la suprapreț. Ei cu ei, noi cu noi, câți am mai rămas", conchide deputatul USR, Emanuel Ungureanu. 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close