Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Mai devreme sau mai târziu, o femeie va fi preşedintele României

Emil Boc: Mai devreme sau mai târziu, o femeie va fi preşedintele României

Emil Boc: Mai devreme sau mai târziu, o femeie va fi preşedintele României
Sursa foto: Foto: INTACT Images
15 Oct 2011   •   12:27
Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat sâmbătă că o femeie este potrivită să ocupe funcţia de preşedinte al României şi că, mai devreme sau mai târziu, se va întâmpla şi acest lucru, conform Mediafax.

„O să răspund la o întrebare care mi-a fost pusă afară: dacă o femeie ar fi potrivită să ocupe funcţia de preşedinte al României. Eu spun că da şi, mai devreme sau mai târziu, acest lucru se va întâmpla”, a spus Emil Boc femeilor de la Convenţia Naţională a Organizaţiei de Femei din PDL.

El a menţionat că PDL a fost primul partid care a promovat o femeie în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în persoana Robertei Anastase şi astfel PDL a făcut deja un pas spre direcţia alegerii unei femei în funcţia de preşedinte al României.

Premierul a adăugat că nicio victorie PDL nu ar fi fost posibilă fără organizaţia de femei şi că are şansa să colaboreze în Guvern cu doamne profesioniste care ştiu ce au de făcut până la capăt, menţionându-le pe Elena Udrea, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Andreea Paul Vass, Oana Badea, Cristina Trăilă şi Doina Melirite.

Acesta a arătat că în 2007, fără Monica Macovei, Sulfina Barbu, Anca Boagiu, nu ar fi fost posibil ca România să intre în UE şi le-a mulţumit femeilor pentru sprijin.
 


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close