Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Nu mai candidez pentru un mandat la preşedinţia PDL

Emil Boc: Nu mai candidez pentru un mandat la preşedinţia PDL

Emil Boc: Nu mai candidez pentru un mandat la preşedinţia PDL
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    14 Iun 2012   •   20:50
Emil Boc şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Partidului Democrat Liberal. De asemenea, liderii PDL au căzut de acord cu formarea unui Birou Permanent interimar care va institui un Congres Extraordinar.

Emil Boc a confirmat, joi seară, la finalul şedinţei Colegiului Naţional Director, că "preşedintele PDL, împreună cu întregul partid, şi-au prezentat demisia", urmând ca duminică să aibă loc o nouă şedinţă a Colegiului Director, în care să se stabilească detaliile organizării Convenţiei Naţionale extraordinare.

Potrivit preşedintelui PDL, în perioada imediat următoare, până la alegeri, Partidul Democrat Liberal va avea o structură interimară.

Emil Boc a ţinut să menţioneze faptul că asumarea măsurilor politice pe care partidul său le-a luat a însemnat salvarea României de la colapsul economic.

"Vreau să fie un lucru foarte clar. Preşedintele partidul, împreună cu Biroul Permanent Naţional, au traversat România prin criză", a declarat Emil Boc, la finalul şedinţei Colegiului Naţional Director.
 
"Atât preşedintele, cât şi BPN, şi-au asumat gestul demisiei şi deschide calea pentru organizarea structurlor care să valideze noile organe de conducere ale Partidului Democrat Liberal", a adăugat Boc.

"Nu mai candidez pentru un mandat la preşedinţia PDL", a mai spus fostul premier al României.

Emil Boc a declarat că în perioada ce va urma se va ocupa de Primăria municipiului Cluj-Napoca. "Este o mare onoare şi cinste să fiu primarul unui asemenea municipiu", a afirmat Boc.




×
Subiecte în articol: Emil Boc pdl BPN
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close