Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Tratatul privind stabilitatea în UE asigură sănătatea bugetului ţării

Emil Boc: Tratatul privind stabilitatea în UE asigură sănătatea bugetului ţării

Emil Boc: Tratatul privind stabilitatea în UE asigură sănătatea bugetului ţării
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    15 Feb 2012   •   13:47

Tratatul privind stabilitatea, coordonarea şi guvernanţa în cadrul Uniunii Economice şi Monetare asigură sănătatea bugetului ţării şi consolidează stabilitatea şi creşterea economică a României, a declarat, miercuri, preşedintele Partidului Democrat Liberal, Emil Boc.

Fostul premier a adresat încă o dată opoziţiei invitaţia de a semna tratatul, subliniind faptul că nu este vorba despre o chestiune la nivel politic, ci de o problemă economică.

"Acest protocol al coaliţiei este deschis spre semnare şi opoziţiei. Există loc pentru toate partidele politice din opoziţie în vederea semnării lui. Semnarea acestui act ar fi cel mai important semn de responsabilitate politică din ultimii 20 de ani, ar fi un gest de responsabilitate pentru viitorul României", a declarat şeful democrat-liberalilor.
   
Liderii coaliţiei de guvernare au semnat, miercuri, într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Parlamentului, un protocol politic referitor la ratificarea de către România a tratatului privind stabilitatea, coordonarea şi guvernanţa în cadrul Uniunii Economice şi Monetare. 

 



×
Subiecte în articol: Emil Boc coalitie opozitie
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close