Antena 3 CNN Politică Eugen Nicolicea, ales vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, după demisia lui Marian Sârbu

Eugen Nicolicea, ales vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, după demisia lui Marian Sârbu

Eugen Nicolicea, ales vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, după demisia lui Marian Sârbu
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    08 Mai 2012   •   14:27

Plenul Camerei Deputaţilor l-a votat, marţi, pe deputatul UNPR Eugen Nicolicea pentru a ocupa funcţia de vicepreşedinte al acestui for, în locul lui Marian Sârbu, devenit preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), informează Agerpres.

Pentru validarea lui Eugen Nicolicea în această funcţie au votat 174 de deputaţi, 42 de voturi fiind împotrivă, dintr-un total de 216 voturi valabil exprimate.

Nicolicea a fost singurul candidat, din partea UNPR, pentru postul de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, el fiind ales de plenul Camerei prin vot secret cu bile.

Anterior votului, preşedintele de şedinţă Roberta Anastase a anunţat în plen vacantarea funcţiei de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor în urma demisiei deputatului progresist Marian Sârbu din Parlament.

Nicolicea, care ocupa funcţia de lider al grupului parlamentar progresist, a anunţat că lider al acestu grup va fi Luminiţa Iordache, iar vicelider, Aura Vasile.

Marian Sârbu şi-a anunţat, în aprilie, demisia din funcţia de vicepreşedinte al Camerei.

Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, a primit pe 27 martie, votul Parlamentului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

×
Subiecte în articol: Marian Sarbu Eugen Nicolicea demisie vota
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close