Antena 3 CNN Politică Teodorovici, după prezența la DNA: Aceasta este poziția mea oficială! Să nu uite că am ce spune!

Teodorovici, după prezența la DNA: Aceasta este poziția mea oficială! Să nu uite că am ce spune!

Eugen Teodorovici a postat, pe o rețea socială, un video în care explică prezența sa la sediul Direcției Naționale Anticorupție, de joi dimineața.

Teodorovici, după prezența la DNA: Aceasta este poziția mea oficială! Să nu uite că am ce spune!
Sursa foto: facebook / Eugen Orlando Teodorovici
04 Iun 2020   •   14:47

”Pentru cei care au fost îngrijorați de soarta mea de astăzi, vreau să le spun un singur lucru. Celor de bine, să îi asigur că nu s-a întâmplat absolut nimic, nu m-a chemat ci am fost eu acolo, cerând acest lucru ca urmare a unei informări primite de la DNA cu privire la clasarea unui dosar în care am fost și eu interceptat. Recunosc că nici până azi, sau nici până în acest moment, nu știu care a fost speța, nu mă interesează, vă spun sincer. Iar pentru cei care îmi vor altceva decât binele, le doresc și eu același lucru și eventual să nu își mai piardă timpul încercând să afle despre mine, că, o dată, nu au ce, dar și să nu uite că am ce spune!”, spune Eugen Teodorovici în video. 

Filmulețul a fost însoțit de mesajul: ”Pentru toți iubitorii de senzațional, cancan şi fake news-uri‼️ Aceasta este poziția oficială cu privire la prezența mea de astăzi, la sediul DNA. Înțeleg că vă place să rezistati...dar nu în prostie‼️”. 

 

×
Subiecte în articol: Eugen Teodorovici DNA
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close