Antena 3 CNN Politică Europarlamentar (fost PSD): Voi propune excluderea PSD din Grupul Social-Democrat din Parlamentul European

Europarlamentar (fost PSD): Voi propune excluderea PSD din Grupul Social-Democrat din Parlamentul European

Europarlamentar (fost PSD): Voi propune excluderea PSD din Grupul Social-Democrat din Parlamentul European
14 Aug 2018   •   16:00

Europarlamentarul Cătălin Ivan, exclus din PSD, anunță că va propune excluderea formațiunii social-democrate din rândurile Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European.

"Dupa 15 ani de activitate politica, sperand permanent ca va veni o generatie care-l va reforma si care va impune un nou mod de a face politica in Romania, generatie care a venit dar nu a schimbat nimic, am decis sa ma angajez total in blocarea acestei structuri mafiote, antiromanesti, antidemocratice si total aservite intereselor personale ale unui singur om. O fac cu constiinta impacata ca am facut tot ce a depins de mine, din interior, ca sa nu se anunga aici. Nu am putut din interior, am datoria de a face tot ce-mi sta in putere din afara sa.

Prin urmare, dupa discutii cu mai multi colegi din Parlamentul European, voi depune la inceputul sesiunii de toamna a Parlamentului European o solicitare de excludere a PSD-ului din Grupul Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European.

Voi inainta conducerii Grupului un dosar complet cu actiunile acestui grup infractional pus in apararea coruptilor si voi obtine sprijinul colegilor de buna credinta din celelalte delegatii nationale. Daca socialistii europeni nu se dezic de Dragnea si de partidul lui, atunci alegerile de anul viitor nu suna bine deloc", anunță Cătălin Ivan.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close