Antena 3 CNN Politică Europarlamentarul Cristian Preda şi-a depus candidatura pentru funcţia de prim-vicepreşedinte PDL

Europarlamentarul Cristian Preda şi-a depus candidatura pentru funcţia de prim-vicepreşedinte PDL

Europarlamentarul Cristian Preda şi-a depus candidatura pentru funcţia de prim-vicepreşedinte PDL
Sursa foto: Foto: Antena 3
25 Iun 2012   •   15:43
Democrat-liberalul Cristian Preda a anunţat luni că şi-a depus candidatura pentru funcţia de prim-vicepreşedinte PDL, la Convenţia naţională care va avea loc pe 30 iunie, informează agerpres.ro.
 
"Mi-am depus candidatura la funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL, pentru Convenţia extraordinară care va avea loc sâmbătă, 30 iunie. Voi încerca să obţin sprijinul delegaţilor pentru modernizarea partidului. E un moment greu, în care PDL trebuie să asume rolul de partid-pivot al Opoziţiei democratice şi, pe de altă parte, să intre cu curaj şi soluţii în confruntarea electorală din 2 decembrie împotriva maşinăriei USL, care foloseşte venirea sa recentă la guvernare pentru a instaura un monopol politic", scrie Preda luni, într-o postare pe blogul personal. 
 
Vasile Blaga a declarat joi, când şi-a lansat candidatura la şefia PDL, că funcţiile în viitorul Birou Permanent Naţional al PDL vor fi ocupate în urma votului din 30 iunie de la Convenţia Naţională extraordinară, el subliniind că şi-ar dori să-i aibă în echipa sa pe Gheorghe Flutur, ca secretar general, dar şi pe europarlamentarii Monica Macovei şi Cristian Preda. 

 

×
Subiecte în articol: pdl
Parteneri
Diana Șoșoacă este candidat la Primăria Capitalei
x close