Antena 3 CNN Politică Surse din PNL: S-a propus excluderea lui Orban și Dancă

Surse din PNL: S-a propus excluderea lui Orban și Dancă

Potrivit unor surse politice, în şedinţa PNL s-a propus excluderea lui Dancă şi Orban din partid.

Surse din PNL: S-a propus excluderea lui Orban și Dancă
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Noi 2021   •   21:37

Andreea Dumitrache, jurnalist Antena 3, a declarat luni seară, la Sinteza Zilei, că sunt mai multe tabere în Partidul Naţional Liberal.

Propunerile privind excluderea lui Ionel Dancă şi Ludovic Orban au venit în ședința Biroului Executiv Național al PNL de luni seara şi au fost susținute de mai multe voci din partid. 

Emil Boc ar fi vrut să îi excludă pe toţi cei care se retrag din grupul parlamentar al PNL. Sunt 14 în acest moment care şi-au anunţat plecarea.

"Au fost voci în partid care au spus să fie excluşi doar cei care l-au atacat pe preşedintele Klaus Iohannis - pe Ludovic Orban, Ionel Dancă şi cei care au vorbit împotriva preşedintelui şi împotriva partidului - iar pe ceilalţi vedem dacă îi mai recuperăm", a spus Andreea Dumitrache.

Vă amintim că Ludovic Orban a criticat conducerea actuală a PNL și a declarat că "avem un președinte care a luat-o razna complet".

"Avem un președinte care a luat-o razna complet, care parcă a uitat că este președintele României. Se comportă ca un turist străin care se află în România, ignorându-și complet obligațiile pe care le are față de cetățenii români și acționând împotriva interesului României, în mod evident”, a declarat Ludovic Orban, duminică seara.

Fostul lider PNL spune că se va implica ”cu toate forțele” pentru suspendarea președintelui. 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Klaus Iohannis
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close