Antena 3 CNN Politică Firea: Nu îmi permit să tac şi să ascund adevărata relaţie dintre Guvern şi primari

Firea: Nu îmi permit să tac şi să ascund adevărata relaţie dintre Guvern şi primari

Firea: Nu îmi permit să tac şi să ascund adevărata relaţie dintre Guvern şi primari
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Firea
de M.Z.    |    06 Iun 2017   •   16:11

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marţi la Parlament, după ce a avut o întâlnire cu Liviu Dragnea, că nu îi permite să tacă şi să ascundă care este relaţia adevărată dintre Guvern şi aleşii locali ai Municipiului Bucureşti, potrivit News.ro.

"L-am sunat pe domnul preşedinte Liviu Dragnea, am vorbit în cursul serii trecute. M-a întrebat şi domnia sa ce s-a întâmplat, de ce este această situaţie tensionată în mass-media şi de ce unii dintre colegii noştri au reacţionat la cele afirmate de mine. I-am spus şi acum domnului preşedinte, după ce am stabilit, fireşte, întâlnirea, că mă bazez pe sprijinul domniei sale pentru că de fiecare dată a fost receptiv la problemele bucureştenilor", a spus Gabriela Firea.

Ea a precizat că nu îşi permite să ceară demisia premierului, dar nici nu vrea să ascundă relaţia dintre Executiv şi primari.

"Am observat speculaţiile că Gabriela Firea ar fi cerut demisia Guvernului sau demiterea premierului. Nu îmi permit să fac aşa ceva, în schimb nici nu îmi permit să tac şi să ascund care este relaţia adevărată dintre Guvern şi aleşii locali ai Municipiului Bucureşti", a spus Firea.

Primarul Capitalei Gabriela Firea, vicepreședinte PSD, a declarat duminică, la Antena 3, că relaţia cu guvernul este chiar mai proastă ca cea de pe vremea tehnocraţilor, în condiţiile în care războiul dintre Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu ia amploare, iar o bătălie la baionetă ar putea avea loc chiar săptămâna viitoare.

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close