Antena 3 Politică Firea, după ce primarul Capitalei l-a destituit pe managerul Spitalului Filantropia: "Oligofrenie politică şi administrativă"

Firea, după ce primarul Capitalei l-a destituit pe managerul Spitalului Filantropia: "Oligofrenie politică şi administrativă"

de Georgiana Adam    |    17 Dec 2020   •   13:45
Firea, după ce primarul Capitalei l-a destituit pe managerul Spitalului Filantropia: "Oligofrenie politică şi administrativă"
Sursa foto: Hepta

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a reacţionat, joi, după ce edilul Bucureştiului l-a demis pe managerul interimar de la Spitalul Filantropia, şi numeşte asta "oligrofenie politică şi administrativă".

În plus, adaugă Firea, ea nu a demis niciun manager de spital pe criterii politice sau personale.

Firea: Friguşor Ban l-a demis pe managerul de la Filantropia, maternitate în care am investit zeci de milioane de euro

"Oligrofenie politica si administrativa! Frigusor Ban se lauda ca l-a demis pe managerul interimar de la Spitalul Filantropia, maternitate in care am investit in ultimii 4 ani zeci de milioane de euro. 

Si ca `a scapat de oamenii pusi de Firea`. Dar a numit imediat un alt manager, in persoana directorului medical, numit tot in timpul mandatului meu. 

Ar fi normal sa se laude cu investitiile facute in spitale, cu aparatura medicala performanta achizitionata, cu imbunatatirea conditiilor. 

Firea: În loc de rezultate concrete pentru oameni, avem parte de răfuieli meschine

In loc de rezultate concrete pentru oameni, avem parte de rafuieli meschine.  

Eu nu am schimbat niciun manager de spital pe criterii politice sau personale. S-au dus echidistanta si justa evaluare", a scris Gabriela Firea, joi, pe pagina de Facebook.

Dan Ștefan Sîmpălean nu mai este manager interimar al Spitalului Filantropia București, a decis primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. 

Edilul invocă rapoartele și analizele Curții de Conturi și Corpului de Control al Primarului în care sunt semnalate "diverse nereguli la acest spital".

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Spitalul Filantropia

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close