Antena 3 CNN Politică Fost ministru al Sănătății despre campania de vaccinare: A debutat maxim cu stângul

Fost ministru al Sănătății despre campania de vaccinare: A debutat maxim cu stângul

Senatorul PSD Florian Bodog critică modul în care a început etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-Covid-19, despre care spune că „a debutat maxim cu stângul”.

Fost ministru al Sănătății despre campania de vaccinare: A debutat maxim cu stângul
de Andreea Cigolea    |    18 Ian 2021   •   11:30

Fostul ministru al Sănătății Florian Bodog spune, la RFI, că își dorește ca întreaga campanie să fie un succes, dar taxează modul în care este organizată a doua etapă.

”Vineri dimineața, platforma de programare nu funcționa și în același timp nici numărul de telefon pus la dispoziție de autorități nu a putut fi accesat. Nu a fost cel mai bun semnal pentru nimeni. Pe de altă parte, având în vedere faptul că această a doua campanie de vaccinare se adresează persoanelor cu vârsta peste 65 de ani și persoanelor cu boli cronice, această înscriere putea fi pornită de cel puțin o săptămână, în așa fel încât să nu se producă acest blocaj”, a spus Bodog.

A doua a campaniei de vaccinare anti-COVID-19 a debutat cu stângul

”Maxim cu stângul. Și din punct de vedere al comunicării. Ieri (duminică – n.r.), de exemplu, vedeam un comunicat oficial al STS-ului, care spunea că s-au înscris pe platformă în jur de 200.000 de persoane, după care Guvernul a spus că s-au înscris peste 300.000. Toate aceste lucruri ridică semne de întrebare și dau apă la moară celor care vin cu mesaje antivacciniste”, adaugă social-democratul.

Senatorul PSD spune că personal și-ar dori ca în final campania de vaccinare anti-Covid-19 să fie un succes.

„Da, îmi doresc să fie un succes. Dacă campania de vaccinare este un succes și se imunizează o mare parte din populația României, practic riscul de îmbolnăvire scade”, mai spune fostul ministru al Sănătății.

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close