Antena 3 Politică Florin Cîțu, anunț surprinzător despre pensii: Creșterea pensiilor nu avea nici o sursă de finanțare

Florin Cîțu, anunț surprinzător despre pensii: Creșterea pensiilor nu avea nici o sursă de finanțare

de Maria Sabu    |    09 Iul 2020   •   07:00
Florin Cîțu, anunț surprinzător despre pensii: Creșterea pensiilor nu avea nici o sursă de finanțare
Sursa foto: Hepta

Creşterea pensiilor nu va avea nicio sursă de finanţare spune ministrul Finanțelor. Florin Cîțu a declarat că nu se poate discuta despre pensii fără să discuți despre investiții. Anunțul a fost făcut miercuri seară, la un post de televiziune.

"Creșterea pensiilor nu avea nici o sursă de finanțare. Chiar și dacă am fi avut o creștere economică, tot ar fi fost o bombă pentru buget. Noi nu facem lucruri populiste. Nu putem să discutăm despre pensii fără să vorbim despre investiții. Acel 10 la sută înseamnă un punct procentual la buget, care este enorm" , a spus Florin Cîțu.

Ce se întâmplă în sectorul HORECA

De asemenea, ministrul Finanțelor a discutat şi despre sectorul HORECA, acesta suţine că în situaţia în care lucrurile se vor înrăutăţi, aceştia vor avea de suferit. Mai mult decât atât, ministrul aşteaptă din partea restaurantelor să respecte toate regulile.

"În ceea ce priveşte sectorul HORECA, trebuie să fie foarte clar. Responsabilitatea este a sectorului. Dacă lucrurile se înrăutățesc, ei vor suferi pentru că oamenii nu se mai duc acolo. Mă aștept la restaurante să respecte toate regulile", a spus Florin Cîțu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close