Antena 3 Politică Florin Cîțu: Experții social-democrați, mândri că sunt români, au vândut ţara pe nimic în ultimii 30 de ani

Florin Cîțu: Experții social-democrați, mândri că sunt români, au vândut ţara pe nimic în ultimii 30 de ani

12 Iun 2020   •   22:16
Florin Cîțu: Experții social-democrați, mândri că sunt români, au vândut ţara pe nimic în ultimii 30 de ani
Sursa foto: Antena 3

Florin Cîţu vine cu acuzații dure. Liberalul spune că experţii PSD că "au vândut ţara pe nimic în ultimii 30 de ani şi au privatizat un număr de companii pentru ca tot ei să le căpuşeze". 

Ministrul Finanţelor a precizat că Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democraţilor, "se face că a uitat care este istoria privatizărilor eşuate din epoca PSD-istă".

"Românii trebuie să ştie, pentru că Ciolacu se face că a uitat, care este istoria privatizărilor eşuate din epoca PSD-istă. "Experţii" psd-işti, mândri că sunt români, au vândut ţara pe nimic în ultimii 30 de ani. Au avut două strategii. Prima. Ca să vadă Europa cât sunt ei de "open" au privatizat un număr de companii, dar cu condiţia să poată tot ei să le căpuşeze după privatizare.

A doua. Trebuiau să demonstreze românilor cum "eficientizează" activitatea acestor firme, bineînţeles în schimbul unor comisioane uriaşe prin intermediul firmelor de casă", a scris ministrul Finanţelor, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close