Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu: "Sancțiunile aplicate Rusiei, unul dintre subiectele discutate cu vicepreședintele SUA"

Florin Cîțu: "Sancțiunile aplicate Rusiei, unul dintre subiectele discutate cu vicepreședintele SUA"

Principalele subiecte ale discuției cu vicepreședintele SUA, Kamala Harris, au fost sancțiunile dure aplicate Rusiei de SUA și susținerea noastră deplină pentru majorarea bugetului Apărării la 2,5% din PIB, scrie pe Facebook Florin Cîțu, președintele Senatului.

Florin Cîțu: "Sancțiunile aplicate Rusiei, unul dintre subiectele discutate cu vicepreședintele SUA"
Sursa foto: Facebook Florin Cîţu
de Claudia Popovici    |    11 Mar 2022   •   18:07

„În cadrul discuțiilor cu vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, principalele subiecte au fost sancțiunile dure aplicate Rusiei de SUA și susținerea noastră deplină pentru majorarea bugetului Apărării la 2,5% din PIB”, transmite Florin Cîțu.

Președintele PNL menționează că un alt mesaj important a fost despre oportunitățile strategice în contextul investițiilor americane în România. Țara noastră are nevoie de o economie puternică, bazată pe investiții.

„România susține agenda noastră comună care se bazează pe prosperitate, valori democratice și pe interesele comune de securitate ca aliați NATO”, încheie Cîțu.

Citiți şi: Marcel Ciolacu: "România se află acum în prima linie a democrației occidentale și contăm pe sprijinul SUA"

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu Kamala Harris SUA NATO
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close