Antena 3 CNN Politică Flutur: PSD s-a situat în afara parteneriatului de guvernare. Geoană sacrifică orice

Flutur: PSD s-a situat în afara parteneriatului de guvernare. Geoană sacrifică orice

Flutur: PSD s-a situat în afara parteneriatului de guvernare. Geoană sacrifică orice
Sursa foto: Gheorghe Flutur
03 Sep 2009   •   11:05

PSD s-a situat în afara parteneriatului de guvernare în ultimele zile, a acuzat joi, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, lipsa de susţinere pe care partenerii de guvernare ar fi dovedit-o recent faţă de conţinutul Partneriatului pentru România. Liderul democrat-liberal a justificat gestul Guvernului de asumare a răspunderii pe varianta Miclea în domeniul legilor educaţiei prin faptul că acest Parteneriat stipulează susţinerea celor două partide pentru Pactul pe Educaţie.
Flutur a spus că în Parteneriatul pentru România era prevăzut că ambele partide susţin Pactul pe Educaţie şi că nu înţelege care este supărarea PSD.
"Cred că problema cu supăratul peste noapte e o problemă a partenerilor noştri", a apreciat Flutur, care a susţinut că în ultimele zile PSD s-a situat în afara parteneriatului pentru a -i oferi candidatului la prezidenţiale, Mircea Geoană libertatea de atac.
Flutur l-a acuzat pe preşedintele PSD, Mircea Geoană, că "sacrifică orice" pentru a-şi arăta forţa. "Nu se poate să anunţe că trebuie îndepărtat tandemul Băsescu - Boc. Dacă se află în competiţie directă cu Traian Băsescu, cu Emil Boc e încă partener", a spus Flutur.
Vicepreşedintele PDL a declarat că partidul său este calm şi se preocupă de problemele guvernării. "Noi suntem calmi şi suntem preocupaţi de reforma economică, de investiţii, de absorbţie de fonduri, de reforma statului român şi mai puţin de servicii secrete. PSD văd că se ocupă mai mult de legi privind serviciile decât de criza economică", a conchis Flutur.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PSD guvernare parteneriat educatie pact
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close