Antena 3 Politică Fostul director al Poştei Române va candida pentru Camera Deputaţilor, din partea PDL

Fostul director al Poştei Române va candida pentru Camera Deputaţilor, din partea PDL

de G.S.    |    06 Oct 2012   •   12:36
Fostul director al Poştei Române va candida pentru Camera Deputaţilor, din partea PDL
Sursa foto: Foto: Mediafax

Fostul director al Poştei Române Dumitru Daniel Neagoe, în prezent consilier ales pe lista PDL în Consiliul Judeţean Prahova, va candida într-un colegiu uninominal pentru Camera Deputaţilor în judeţul Prahova, principalul său contracandidat fiind deputatul PNL Graţiela Gavrilescu.
   
Dumitru Daniel Neagoe, fost director al Poştei Române în perioada guvernelor PDL şi în prezent consilier judeţean ales la alegerile locale din iunie pe lista PDL Prahova, va candida la scrutinul parlamentar din 9 decembrie pentru un mandat de deputat.
   
Neagoe a declarat, pentru Mediafax, că va candida în colegiul uninominal pentru Camera Deputaţilor numărul 3 Prahova, colegiu care în prezent este reprezentat în Parlament de deputatul PNL Graţiela Gavrilescu. De altfel, Gavrilescu va fi principalul contracandidat al lui Dumitru Neagoe la aceste alegeri.
   
Dumitru Neagoe a precizat că va candida sub sigla ARD şi că în interiorul PDL Prahova candidatura sa a fost confirmată, dosarul urmând să fie analizat în vederea validării şi în interiorul ARD.
   
Întrebat dacă se aşteaptă la atacuri politice legate de activitatea sa ca director al Poştei Române, în condiţiile în care mandatul său a fost unul foarte controversat, iar presa a scris despre pierderi şi concedieri în masă la Poşta Română, Dumitru Daniel Neagoe a răspuns: "Depinde de doamna Graţiela Gavrilescu dacă va dori să facă în acest fel campanie şi dacă va lua în considerare faptul că a fost vorba doar de articole de presă, care nu au la bază o analiză asupra activităţii mele la Poşta Română".
   
În legătură cu activitatea sa la conducerea Poştei Române, Dumitru Daniel Neagoe a afirmat că oricând poate face dovada că situaţia nu este cea prezentată în presă.
   
"Oricând pot demonstra că am preluat conducerea Poştei Române într-o situaţie dezastruoasă şi am adus-o la o situaţie de echilibru. Nu spun că situaţia de la Poşta Română este excelentă, dar nu este aşa cum o descriu unii", a spus Neagoe.
   
Dumitru Daniel Neagoe a preluat conducerea Companiei Naţionale Poşta Română la mijlocul anului 2010, fiind înlocuit din funcţie în luna mai.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close