Antena 3 CNN Politică Frunda: Cererea de revocare, la limita constituţionalităţii. CCR ar trebui din nou sesizată

Frunda: Cererea de revocare, la limita constituţionalităţii. CCR ar trebui din nou sesizată

Frunda: Cererea de revocare, la limita constituţionalităţii. CCR ar trebui din nou sesizată
Sursa foto: Gyorgy Frunda
10 Mar 2010   •   11:27

Solicitarea de revocare a preşedintelui Senatului se află la limita constituţionalităţii, a declarat miercuri, la Antena3, senatorul UDMR, Gyorgy Frunda. Potrivit unor surse udemeriste, Frunda a fost unul din cei trei membri ai grupului UDMR care s-au opus susţinerii demersului PDL de debarcare a lui Mircea Geoană.
?Fondul problemei, părerea mea e că este la limita constituţionalităţii. Biroul Permanent al Senatului ar trebuie să ceară punctul de vedere al Curţii Constituţionale pe articolele deja aprobate şi atunci putem face un pas înainte. Altfel am crea o situaţie de a nu mai merge mai departe în plen? a susţinut Frunda.
Senatorul UDMR a opinat că astăzi în plen senatorii ar trebui să intre pe ordindea de zi stabilită ieri de conducerea acestui for, urmând ca problema revocării lui Geoană să fie reluată la următoarea şedinţă a BP care ar trebui să sesizeze din nou CCR.
?Sau să modificăm Regulamentul Senatului în următoarele săptămâni pe tema procedurii de revocare pentru a nu ne mai confronta cu astfel de situaţii pe viitor? a conchis Frunda.

Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close