Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "Iohannis trebuie să pună capăt mascaradei, România nu are timp de prostiile lor"

Gabriela Firea: "Iohannis trebuie să pună capăt mascaradei, România nu are timp de prostiile lor"

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a comentat, marţi, eşecurile înregistrate de PNL, USRPLUS şi UDMR în tentativa de a închega o coaliţie de guvernare pe placul preşedintelui Klaus Iohannis.

Gabriela Firea: "Iohannis trebuie să pună capăt mascaradei, România nu are timp de prostiile lor"
de Georgiana Adam    |    15 Dec 2020   •   20:00

"Firesc ar fi fost ca președintele să pună punct acestei mascarade oferite de către partidele care au pierdut alegerile și să nu lase ca o criză politică să se suprapună peste cele două existente – sanitară și economică - şi să dea mandatul partidului care s-a situat pe primul loc în alegeri.

România are nevoie de un guvern instalat rapid, format din oameni competenți, specialiști, care să se bucure de o largă susținere parlamentară, pentru a lua toate măsurile necesare gestionării acestei pandemii, dar și relansării economice.

Un guvern de uniune națională, cu premier Alexandru Rafila, ar fi cea mai bună soluție pentru România.

Firea: Este grotesc spectacolul luptei pentru ciolan când România înregistrează 200 de morţi de COVID pe zi

Sunt total decuplați de la realitatea vieții de zi cu zi a românilor. Este revoltător ca la 200 de morți de COVID pe zi, președintele să permită în continuare spectacolul grotesc al împărțirii puterii pe care nici măcar nu au câștigat-o.

România are nevoie de un guvern instalat cât mai rapid care :

  • să ia măsuri urgente pentru că ATI-urile deja sunt pline, numărul de infectări – chiar și cu testarea asta redusă, plafonată de Orban – este în creștere,
  • să ia de pe acum măsurile pentru a redeschide școlile după vacanța de sărbători,
  • să elaborăm proiecte pentru ca atunci când se va da drumul la finanțarea europeană să le avem pregătite. Cum să repornim economia, cum să facem investiții masive în marea infrastructură, când nici proiecte nu avem pregătite?

România nu mai are timp de prostiile lor, virusul nu așteaptă ca ei să-și termine bătălia pe ciolan!", a concluzionat Firea, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close