Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Aşa guvernare ruptă de realitate, nu găsim în toată Europa!

Gabriela Firea: Aşa guvernare ruptă de realitate, nu găsim în toată Europa!

Gabriela Firea critică dur guvernarea actuală după rezultatele votului pentru moțiunea de cenzura înaintată de către Partidul Social Democrat și supusă la vot într-o întâlnire a plenului reunit a camerei Deputaților și Senatului României.

Gabriela Firea: Aşa guvernare ruptă de realitate, nu găsim în toată Europa!
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iun 2021   •   15:27

Senatorul PSD, Gabriela Firea, dezamăgită de rezultatul votului pentru moțiunea de cenzură disputată marți în Parlamentul României a criticat dur guvernarea actuală într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

”Oamenii o duc din ce în ce mai rāu, scade puterea de cumpārare, viata e din ce în ce mai scumpā, somajul creste, firmele private gâfâie, dar guvernantii spun cā în tarā viata e roz! Asta au sustinut si la Motiunea de cenzura!”, a transmis Gabriela Firea într-o postare pe pagina sa de Facebook

”Poate e roz pentru ei si prietenii lor! Nu pentru oamenii de rând…Asa guvernare ruptā de realitate, nu gāsim în toatā Europa! Suntem si noi unici la ceva! La dispretul celor de la putere fata de cetateni!!”, a mai completat aceasta în postarea de pe pagina de Facebook.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu a fost respinsă

Moțiunea de cenzură a fost respinsă, marți, de parlamentari. Social democraţii au purtat negocieri om cu om în tabăra puterii, dar nu au reușit să strângă destule voturi, deși a existat cvorum.

A fost ziua în care s-a votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD și anunțată încă de la începutul sesiunii parlamentare, prima cu care s-a confruntat Guvernul Cîțu. Parlamentul a respins, marți, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, inițiată de senatori și deputați PSD. În favoarea documentului au votat 201 parlamentari.

"Moțiunea de cenzură a căzut la o diferența foarte mare față de numărul necesar. 201 pentru, față de 234 de voturi necesare pentru adoptarea moțiunii. Exact cum am hotărât, niciun parlamentar din Coaliție nu a votat moțiunea." a declarat președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

Reprezentanţii coaliţiei nu au votat, dar au stat în banci să prindă eventualii trădători. Opoziţia ar fi avut nevoie de 33 de voturi în plus, pentru a pica Guvernul. Până la vot, însă, a fost un scandal uriaş.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea motiune de cenzura
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close