Antena 3 Politică Gabriela Firea, despre un posibil nou premier: „Avem mulţi colegi care pot ocupa funcţia de premier; mi-aş dori o femeie”

Gabriela Firea, despre un posibil nou premier: „Avem mulţi colegi care pot ocupa funcţia de premier; mi-aş dori o femeie”

10 Iun 2017   •   22:57
Gabriela Firea, despre un posibil nou premier: „Avem mulţi colegi care pot ocupa funcţia de premier; mi-aş dori o femeie”
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Firea

Gabriela Firea a declarat că nu îşi doreşte să devină premier, dar a precizat că şi-ar dori ca o femeie, fie din actualul Executiv, fie din grupul parlamentar al PSD să ajungă în postul de prim-ministru.

Firea a precizat că nu intenţionează să abandoneze mandatul de primar pentru o funcţie la vârful admnistraţiei centrale. ”Nici în ce priveşte prezidenţialele, nici în ce priveşte preluarea mandatului de premier nu se pune în discuţie sub nicio formă. Sunt un om corect care vrea să-şi ducă la bun sfârşit activitatea”, a spus primarul Capitalei la România TV.

Gabriela Firea susţine că PSD nu duce lipsă de oameni capabili să preia funcţia de şef al Guvernului, însă ea ar prefera o femeie.

”Avem foarte mulţi colegi capabili, profesionişti, oneşti care pot să ocupe funcţia de prim-ministru. Eu mi-aş dori să fie tot o doamnă prim-ministru. Am mare încredere în capacitatea de muncă a femeilor, în loialitatea lor, în modalitatea în care ştiu să se organizeze şi în pragmatismul acestora. O femeie din actualul guvern sau din parlamentarii noştri... Mi-aş dori. Sunt sigur că am colabora foarte bine”, a mai spus Firea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close