Antena 3 CNN Politică Răsturnare de situație. Ce a dezvăluit Gabriela Firea despre conflictul dintre Mihai Tudose și Liviu Dragnea

Răsturnare de situație. Ce a dezvăluit Gabriela Firea despre conflictul dintre Mihai Tudose și Liviu Dragnea

Răsturnare de situație. Ce a dezvăluit Gabriela Firea despre conflictul dintre Mihai Tudose și Liviu Dragnea
Sursa foto: Foto: Agerpres/Facebook
de M.Z.    |    05 Iul 2017   •   16:33

Gabriela Firea, vicepreședinte PSD, a declarat miercuri, la Antena 3, că nu există un conflict între premierul Mihai Tudose și președintele partidului, Liviu Dragnea, așa cum s-a speculat în presă.

Rată de promovare uluitoare la BACALAUREAT. Vezi REZULTATELE pe județe

”Sunt surprinsă să aud că domnul prim-ministru ar avea un conflict cu președintele Liviu Dragnea. Cred că sunt anumite forțe care permanent alimentează o stare de tensiune. Aseară am vorbit cu cei doi, la recepția de la Ambasada SUA, am văzut cum au vorbit, cum s-au întreținut amical și prietenește”, a spus Gabriela Firea, vicepreședinte PSD, miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

În concluzie, ”nu cred că sunt adevărate aceste zvonuri”, a concluzionat Firea.

Războiul dintre Liviu Dragnea şi premierii propuşi de PSD pare să nu se mai sfârşească.

Potrivit unor informaţii apărute pe surse și citate de Antena 3, la trei zile după depunerea jurământului de la Cotroceni, Mihai Tudose l-a sunat pe Dragnea şi i-a spus răspicat că nu vrea să răspundă la comenzile de la partid şi că nu va pune în aplicare noul proiectul de guvernare ad litteram.

Premierul nu s-a oprit însă aici. Mihai Tudose a recuperat oamenii din guvernul Grindeanu: doi foşti miniştri, Şerban-Constantin Valeca şi Eugen Orlando Teodorovici, au fost numiţi consilieri onorifici ai prim-ministrului.

De cealaltă parte, însă, Dragnea spune că nicio măsură nu va fi aplicată, dacă simulările vor arăta că poate face rău. 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close