Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Dragnea și-a asumat evaluarea Guvernului

Gabriela Firea: Dragnea și-a asumat evaluarea Guvernului

Gabriela Firea: Dragnea și-a asumat evaluarea Guvernului
04 Iun 2017   •   20:26

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a vorbit la ”Subiectiv” despre informațiile potrivit cărora ar putea avea loc o remaniere a Guvernului Grindeanu sau chiar despre înlocuire a premierului.

Întrebată despre aceste zvonuri referitoare la schimbările din guvern, Gabirela Firea a spus că este absolut necesară o astfel de evaluare.

„În această perioadă se realizează o evaluare a activității guvernamentale de la învestirea în Parlament și până acum este normală această monitorizare și acest paralelism între programul de guvernare, viziunea politică ce a fost câștigătoare în alegeri și ceea ce s-a reușit să se rezolve în plan concret în ministere”, a declarat primarul general al Capitalei.

Gabiela Firea a precizat că președintele PSD este cel mai în măsură să facă acest lucru.                                                                                                       

„Este normal ca această evaluare să o coordoneze președintele partidului, domnul Liviu Dragnea, pentru că este persoana cea mai autorizată și care a și coordonat echipa care a realizat programul de guvernare. Dragnea și-a asumat acest rol care este și riscant, pentru că nu e atât de ușor și nu ești lăsat să îți desfășori activitatea în liniște. Atunci când ești în poziția de a fi președintele celui mai important partid din România, automat suporți și consecințele”, a mai precizat Gabriela Firea.

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close