Antena 3 Politică Gabriela Firea: ”Rușii, chinezii, conspiraționiștii, negaționiștii sunt de vină pentru tot!”

Gabriela Firea: ”Rușii, chinezii, conspiraționiștii, negaționiștii sunt de vină pentru tot!”

de Laura Dinu    |    24 Noi 2020   •   16:30
Gabriela Firea: ”Rușii, chinezii, conspiraționiștii, negaționiștii sunt de vină pentru tot!”
Sursa foto: Facebook Gabriela Firea

Gabriela Firea susține că, degeaba guvernul Orban dă ”vina pe ruși, chinezi, conspiraționiști, negaționiști, trumpiști, gaura din stratul de ozon, etc. Pentru că vina este doar la ei, pentru că au toate pârghiile, toate bugetele, toate instituțiile!”.

Rușii, chinezii, conspiraționiștii, negaționiștii sunt de vină pentru tot și nu incompetența Guvernului. Orban, Cîțu, Anisie, Tătaru sunt perfecți! 

Dacă îi întrebi pe peneliștii de la guvernare de ce nu testează extins, pentru a preîntâmpina răspândirea comunitară, îți închid gura că “ești cu rușii”! Dacă oamenii cer socoteală pentru împrumuturile pe bandă rulantă, împovărătoare, ei scot cealaltă replică : “sunteți cu chinezii” ! Dacă cineva îndrăznește să pomenească despre afacerile cu materiale sanitare din starea de urgență, primește automat eticheta de “conspiraționist”. Și mai grav , dacă întrebi vreun om de-al lui Orban cu ce sunt mai periculoase piețele decât magazinele, ți se lipește eticheta de “negaționist al virusului”, “un om de nimic”.

Gabriela Firea: Asta este definiția bătăii de joc la adresa populației

Asta este definiția bătăii de joc la adresa populației. Un guvern care nu-și recunoaște propriile erori, nu învață din acestea, nu le îndreaptă este un guvern anti-național.

Un guvern căruia nu-i pasă de oameni.

Degeaba dau ei vina pe ruși, chinezi, conspiraționiști, negaționiști, trumpiști, gaura din stratul de ozon etc, vina este doar la ei, pentru că au toate pârghiile, toate bugetele, toate instituțiile.

Toată puterea!

Fuga de răspundere este foarte rușinoasă pentru ei și periculoasă pentru toți românii”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close