Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, înainte de ședința PSD: Nu am cerut demisia nimănui

Gabriela Firea, înainte de ședința PSD: Nu am cerut demisia nimănui

Gabriela Firea, înainte de ședința PSD: Nu am cerut demisia nimănui
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Iun 2017   •   16:13

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, primar general al Capitalei, a declarat miercuri că nu a cerut demisia nimănui din Guvern, ci schimbarea modului de lucru. 

"Aşteptăm cu toţii evaluarea care s-a făcut în această perioadă şi după aceea se vor face anumite propuneri politice şi le vom vota. Eu am cerut schimbarea modului de lucru, nu schimbarea unui ministru sau altul sau demiterea cuiva. Dacă reluaţi declaraţiile mele, veţi vedea că eu am dorit, în numele bucureştenilor, să se schimbe modul de lucru, colaborarea, comunicarea între autorităţile publice locale, deci şi Primăria Capitalei şi primăriile de sector cu Executivul. Nu am cerut demisia nimănui", a precizat Firea, înaintea reuniunii Comitetului Executiv Naţional al PSD. 

Întrebată ce va face în şedinţă, Gabriela Firea a spus că, în primul rând, îşi va spune un punct de vedere în legătură cu raportul care va fi prezentat referitor la evaluarea Guvernului.

Este o zi decisivă, miercuri, în PSD, iar premierul Sorin Grindeanu și-a anulat programul oficial, pentru a doua zi consecutiv, urmând să participe la Comitetul Executiv al PSD.

În CEx-ul PSD, se va vota și excluderea lui Sorin Grindeanu din partid, în cazul în care premierul va refuza să accepte să-și prezinte demisia.

Citiți și Surse: Premierul Grindeanu, părăsit. Toți miniștrii au decis să-și dea demisiile din guvern

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gabriela Firea demisie Sorin Grindeanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close