Antena 3 Politică Gabriela Firea: "Praful și pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale. Gogoși, manipulări, exagerări, cinism și nepăsare față de oameni"

Gabriela Firea: "Praful și pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale. Gogoși, manipulări, exagerări, cinism și nepăsare față de oameni"

de Mia Lungu    |    03 Dec 2020   •   10:45
Gabriela Firea: "Praful și pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale. Gogoși, manipulări, exagerări, cinism și nepăsare față de oameni"
Sursa foto: Facebook

Gabriela Firea îi acuză pe Ludovic Orban și pe Nicușor Dan de promisiuni false, făcute doar în scop electoral: "Plicușor Ban și Orban Sică Mandolină - a tunat și i-a adunat! Gogoși, manipulări, exagerări, cinism și nepăsare față de oameni. Se încurcă în propriile minciuni." a scris aceasta joi, pe pagina de Facebook

"Praful și pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale. O lună cu noul primar. Al Dreptei Unite. Dezamăgire cât cuprinde printre cei care și-au pus speranțe în el." a fost mesajul publicat de Gabriela Firea, joi.

Aceasta susține că noul primar al Capitalei nu si-a respectat niciuna dintre promisiunile făcute în campania electorală: "Apă caldă și căldură NU lucrări dinamizate la Centură ocolitoare a Capitalei - NU investițiile la Metrou NU, reducerea poluării NU."

N-a scos ochii tuturor că va primi din prima zi sprijin de la guvern : bani, proiecte -, plata stimulente financiare pentru persoane cu dizabilități, gravide, nou-născuți, testare PCR, FIV etc - NU. Le promite după alegeri. Cine să-l mai creadă? Cine să-i mai creadă? 

Și Orban promite acum în disperare după voturi orice, după un an de austeritate. Doar nu-l doare gură!
A bifat și câteva DA-uri : campanie electorală pentru Orban - Domnul Haos în spitale și groparul economiei - DA, vizite de “lucru” pentru poze electorale -DA, confiscarea muncii echipei anterioare - DA, anunț că votează PNL - DA. 
De parcă ne-ar interesa pe cine recomandă. Ne interesează doar să-și țînă promisiunile din campanie. Dar, după cum chiar el a zis : bucureștenii trebuie să mai aibă răbdare. 

Plicușor Ban și Orban Sică Mandolină - a tunat și i-a adunat! Gogoși, manipulări, exagerări, cinism și nepăsare față de oameni. Se încurcă în propriile minciuni. Le mai permiteți?"

Praful si pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale. O luna cu noul primar. Al Dreptei Unite. Dezamagire...

Posted by Gabriela Firea on Wednesday, 2 December 2020

Firea: "Iohannis, PNL și USR condamnă la sărăcie sute de mii de români"

Gabriela Firea a acuzat, miercuri, Guvernul Orban de incompetenţa, pentru că nu a implementat programe pentru susținerea economiei şi a trimis în șomaj 22.000 de persoane în luna octombrie.

“Incompetența guvernului PNL și incapacitatea lui Iohannis și a lui Orban de a implementa programe pentru susținerea economiei au trimis în șomaj 22.000 de persoane în luna octombrie. Rata somajului in randul tinerilor se apropie de 20% deci 1 din 5 tineri cu varsta intre 18 si 24 de ani e șomer”, a mai spus Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Nicușor Dan Ludovic Orban

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close