Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "Praful și pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale. Gogoși, manipulări, exagerări, cinism și nepăsare față de oameni"

Gabriela Firea: "Praful și pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale. Gogoși, manipulări, exagerări, cinism și nepăsare față de oameni"

Gabriela Firea îi acuză pe Ludovic Orban și pe Nicușor Dan de promisiuni false, făcute doar în scop electoral: "Plicușor Ban și Orban Sică Mandolină - a tunat și i-a adunat! Gogoși, manipulări, exagerări, cinism și nepăsare față de oameni. Se încurcă în propriile minciuni." a scris aceasta joi, pe pagina de Facebook

Gabriela Firea: "Praful și pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale. Gogoși, manipulări, exagerări, cinism și nepăsare față de oameni"
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    03 Dec 2020   •   10:45

"Praful și pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale. O lună cu noul primar. Al Dreptei Unite. Dezamăgire cât cuprinde printre cei care și-au pus speranțe în el." a fost mesajul publicat de Gabriela Firea, joi.

Aceasta susține că noul primar al Capitalei nu si-a respectat niciuna dintre promisiunile făcute în campania electorală: "Apă caldă și căldură NU lucrări dinamizate la Centură ocolitoare a Capitalei - NU investițiile la Metrou NU, reducerea poluării NU."

N-a scos ochii tuturor că va primi din prima zi sprijin de la guvern : bani, proiecte -, plata stimulente financiare pentru persoane cu dizabilități, gravide, nou-născuți, testare PCR, FIV etc - NU. Le promite după alegeri. Cine să-l mai creadă? Cine să-i mai creadă? 

Și Orban promite acum în disperare după voturi orice, după un an de austeritate. Doar nu-l doare gură!
A bifat și câteva DA-uri : campanie electorală pentru Orban - Domnul Haos în spitale și groparul economiei - DA, vizite de “lucru” pentru poze electorale -DA, confiscarea muncii echipei anterioare - DA, anunț că votează PNL - DA. 
De parcă ne-ar interesa pe cine recomandă. Ne interesează doar să-și țînă promisiunile din campanie. Dar, după cum chiar el a zis : bucureștenii trebuie să mai aibă răbdare. 

Plicușor Ban și Orban Sică Mandolină - a tunat și i-a adunat! Gogoși, manipulări, exagerări, cinism și nepăsare față de oameni. Se încurcă în propriile minciuni. Le mai permiteți?"

Praful si pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale. O luna cu noul primar. Al Dreptei Unite. Dezamagire...

Posted by Gabriela Firea on Wednesday, 2 December 2020

Firea: "Iohannis, PNL și USR condamnă la sărăcie sute de mii de români"

Gabriela Firea a acuzat, miercuri, Guvernul Orban de incompetenţa, pentru că nu a implementat programe pentru susținerea economiei şi a trimis în șomaj 22.000 de persoane în luna octombrie.

“Incompetența guvernului PNL și incapacitatea lui Iohannis și a lui Orban de a implementa programe pentru susținerea economiei au trimis în șomaj 22.000 de persoane în luna octombrie. Rata somajului in randul tinerilor se apropie de 20% deci 1 din 5 tineri cu varsta intre 18 si 24 de ani e șomer”, a mai spus Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Nicușor Dan Ludovic Orban
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close