Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "Primarul dreptei unite în rele a lansat astăzi o nouă minciună grosolană. Dar minciunile lui Plicușor Ban pot fi dovedite ușor, cu documente"

Gabriela Firea: "Primarul dreptei unite în rele a lansat astăzi o nouă minciună grosolană. Dar minciunile lui Plicușor Ban pot fi dovedite ușor, cu documente"

"Încā o dovadā a minciunilor pe bandā rulantā! Primarul dreptei unite în rele a lansat astăzi o nouă minciună grosolană. Ascunde faptul că totul este blocat în Primăria Capitalei, lucrări, investiții, documente, prin ieșiri fulminante în care minte și dezinformează cu nerușinare." a scris Gabriela Firea, joi, pe Facebook, ca răspuns la declarațiile făcute de Nicușor Dan în conferința de presă de la Primăria Capitalei.

Gabriela Firea: "Primarul dreptei unite în rele a lansat astăzi o nouă minciună grosolană. Dar minciunile lui Plicușor Ban pot fi dovedite ușor, cu documente"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    14 Ian 2021   •   15:10

"Disperat să își ascundă lipsa de activitate și de implicare, nu face nici măcar minimul efort de a se informa înainte de a arunca pe piața acuzații extrem de grave.Dar minciunile lui Plicusor Ban pot fi dovedite ușor, simplu. Cu documente." a scris Gabriela Firea, mesajul fiind însoțit de un document de achiziție pentru tramvaie.

"Astăzi mă acuză că nu am vrut să semnez contractul pentru achiziția celor 100 de tramvaie. Minciună! Iată dovada. Am semnat acest contract pe 19.10.2020, alături de reprezentanții directiilor implicate, persoane în viață, care pot confirma acest lucru (dacă semnăturile lor pe document nu sunt suficiente). 

Subliniez că am semnat contractul imediat ce a ajuns la cabinet, după încheierea tuturor aspectelor legale, nu am ezitat nicio secundă.
Potrivit prevederilor legale, contractul a fost transmis firmei castigatoare (prin email, în data de 26.10.2020), pentru a fi semnat și de catre conducerea acesteia. 

Răspunsul societății a fost transmis pe 30.10.2020 (coincidență, la o zi după preluarea mandatului de către Plicusor) și propune câteva modificări de formă ale contractului (înlocuirea sintagmei Beneficiar cu Achizitor, de exemplu)." 

Gabriela Firea: Un sfat gratuit pentru Mincinosul Dreptei Unite - să citească legislația privind achizițiile publice

"Este un tertip jalnic, pe care Plicusor l-a utilizat, pentru a ajunge el în situația de a semna respectivul contract, muncit de mine si echipa mea!
A mai facut-o și cu contractual pentu termoficare, pentru care am muncit eu și echipa mea  4 ani, contract ținut în sertar luni bune de catre guvern, pentru a aștepta să fie semnat de Plicusor. 

Rușine! Mai am multe de spus pe acest subiect. Pana atunci, un sfat gratuit pentru Mincinosul Dreptei Unite: să citească legislația privind achizițiile publice! Și Codul Administrativ. Și Codul Muncii. 

Primarul NU decide și nu are nicio implicare în realizarea unei licitații. Primarul nu poate refuza semnarea unui contract (așa cum face el acum, refuzand să semneze orice hartie, fie că e vorba de autorizații de urbanism sau concedii medicale).

Primarul trebuie să respecte legea. Asta daca o cunoaște." a mai scris Gabriela Firea.

Încā o dovadā a minciunilor pe bandā rulantā! Primarul dreptei unite în rele a lansat astăzi o nouă minciună grosolană....

Posted by Gabriela Firea on Thursday, 14 January 2021

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Nicușor Dan
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close